Arbejdslivet efter barsel

Foredraget

Under barslen har dine personlige prioriteringer sikkert været en tur i vælten.

Hvad er vigtigt for dig nu, hvor (endnu?) et lillebitte liv har sat sig uudslettelige aftryk i din hverdag? Hvor meget karriere vil du køre i de kommende år? Hvad betyder det for dine arbejdstider, dit potentiale og din arbejdsplads? Og hvornår og hvor længe om dagen skal junior dermed passes af andre end dig og din partner?

Hvordan fordeler I det ansvar og de opgaver, der knytter sig til arbejdsliv og familieliv imellem jer derhjemme? Og hvem skal tage fri fra arbejde, når junior har kastet op om natten?

Der er mange spørgsmål, der melder sig, når man bliver beriget med et nyt familiemedlem. Men fortvivl ej. For alt dette giver Lisbeth Odgaard Madsen dig et overblik over. Du får nogle konkrete værktøjer med hjem, så du kan skabe den kombination af arbejdsliv og familieliv, der præcis passer til dine ønsker og behov efter barslen. På den måde sikrer du, at samspillet mellem din arbejdsgiver og dit familieliv bliver optimalt for dig og din familie.  

Om foredragsholderen

Lisbeth Odgaard Madsen er administrerende direktør for Potential Company, der hjælper virksomheder med at bevæge sig klogt i minefeltet, der eksisterer mellem køn, karriere og kombinationen af arbejdsliv og familieliv.

Efter et lettere demotiverende møde med arbejdslivet efter sin første barsel udgav hun i 2015 bogen Ambitiøse Mødre, der giver nybagte mødre opskriften til at få et ambitiøst arbejdsliv til at hænge sammen med et nærværende familieliv. Hun rådgiver løbende danske virksomheder til at tiltrække, fastholde og talentudvikle medarbejdere, kvinder såvel som mænd, mens de er i livsfasen, hvor familiestiftelsen sætter sine spor. Hun har bl.a. løst opgaver for Ligestillingsministeriet og EU om lignende emner.

Praktisk information

Dato:
Torsdag den 22. marts kl. 10:00 – 13:00

Sprog:
Foredraget bliver afholdt på dansk

Tilmelding:
Først-til-mølle dog senest mandag den 12. marts 2018

Sted:
Microsoft
Kanalvej 7
2800 Lyngby

Inspired Beyond Babies - Hollandsvej 12, 2. 2800 Kgs. Lyngby - CVR: 38506773 
Copyright 2019 © All rights reserved. Inspired Beyond Babies. Privatlivspolitik